Как да поръчам

Можете да направите поръчка в сайта или на телефон:

            - Mtel -   0887732488.
  
     Внимание!
     Необходимо е предварително да определите подходящия за Вас размер като разгледате в раздел ПОМОЩ  Таблицата за размерите на фирмата, която Ви интересува. Можете да се обърнете за информация към нашите продавач-консултанти на магазините ни посочени по-долу.
     Ако все пак не сте удовлетворени от получената поръчка, можете да я замените или върнете в 7 дневен срок в действащия ни магазин на:
              - ул. Сребърна  15, тел.  0887 732 488   и  0876685947 ; от понеделник до петък от 10.30ч. до 18.00ч., събота от 10.00ч. до 17.00ч.; неделя - почивен ден.
  /ако сте в София/ и то след предварително обаждане по телефона. Важно е стоката да е  запазена и с оригиналните етикети и опаковка. За други начини за рекламация ще  се запознаете подробно в съответния раздел.
     Внимание! Не се приемат за замяна и връщане на дамски бикини и боксери, мъжки слипове , мъжки боксери и чорапи. Затова, докато се уверите, че даден модел и размер Ви стоят добре    поръчвайте ограничени бройки.                                                                  
    Доставката ще получите в срок от четири работни дни. Предварително ще  Ви се обадим за да уточним деня на получаване, стойностите на поръчката и на куриерската услуга, които се заплащат на куриера при получаване.  

    Aко за първи път правите поръчка в нашия онлайн магазин трябва:
          - да се регистрирате в онлайн магазина aglika-bg.com;
          - да посочите ваш email адрес;
          - да оставите телефон за контакт;
          - да посочите точен адрес за доставка.
    Ако вече сте правили поръчки при нас, достатъчно е да влезете със същата регистрация и парола.     
    Предлагаме Ви два начина на плащане на поръчаната стока плюс транспортната услуга:
          - с наложен платеж при доставката на поръчката; 
          - предварително заплащане по банков път;    
    Стойността на транспортната услуга е по тарифите на ЕКОНТ. При доставка до офис на Еконт цената е от 4,50  до 5,90ева в зависимост от разстоянието и поръчката,  при доставка на адрес стойността е от 7,00 до 9,90 лева и се увеличава при допълнителни условия. 
    При плащане с наложен платеж, поръчката и транспортната услуга се плаща при получаване на пратката на куриера.
    Ако сте предпочели плащане по банков път, поръчката се изпраща след получаване на банковия превод. Банковата сметка, на която трябва да преведете сумата е:
              ЕТ "Росица 22 -Р. Георгиева",  IBAN BG93UBBS80021034550920, OББ, София. 
     С имейл или по телефон информираме за датата на изпращане на поръчката,. Обикновено Еконт доставя на слеващия ден пратките
    Много важно е да сте посочили точно адреса на доставката и да подсигурите получаването на поръчката. Ние не носим отговорност при неосъществена доставка заради отсъствие на получателя или друга причина при уговорена дата.